top of page
Projectes
icons8-colaboración-con-el-cliente-64.pn

Cada client i cada projecte és diferent, és especial. Cada sector té unes característiques diferents, unes necessitats concretes, però en comú tots tenen que els cal optimitzar temps, recursos i recuperar el control de la gestió del seu negoci, ofegats per les tasques del dia a dia.

 

Als nostres clients els calen unes solucions adaptades a la seva idiosincràsia. S'incideix a solucionar la part tècnica presentada en forma de solucions amigables de fàcil maneig. De vegades es comença per un petit detall que els cal mecanitzar i de mica en mica nosaltres els obrim el ventalla de possibilitats que els ofereix una visió externa més holística del que podria ser un funcionament més àgil i òptim del seu negoci. Una visió concreta i sense artificis.

 

Estudis d'Arquitectes que han de recuperar el control i la gestió de les cèdules i certificats que tramiten, amb un control de documentació i pagaments. Comerços que han de modernitzar el control de matèries primeres, estocs i processos d'elaboració. Botigues virtuals i presència en blogs. Sistemes de facturació personalitzats creats a mida per a autònoms. Creació d'agendes personalitzades per a centres de salut amb necessitats particulars... Saber escoltar l'usuari i aportar solucions ens distingeix.       

 

   

icons8-management-64.png
icons8-online-shop-64.png
icons8-small-business-64.png
icons8-basket-64.png
bottom of page